Meksikanske broderte kjoler

Meksikanske broderte kjoler er veldig godt eksempel som gjenspeiler meksikansk kultur. Hver region i Mexico bruker forskjellige teknikker for å brodere kjoler, bluser og forskjellige plagg. Mexican Box sender deg varer hovedsakelig fra Puebla, Hidalgo, Queretaro, Oaxaca og Chiapas. Meksikanske Broderte kjoler har alltid vært brukt som hverdags plagg.

Den mest kjente meksikanske broderte kjole er fra San Gabriel Chilac, Puebla. I dette samfunnet er det mange håndverkere, de fleste av kvinnene som gjør kjolene i henhold til de tradisjonelle mønstrene som er inspirert av blomster og andre symboler som opprinnelig ble kopiert fra figurer i kirkenes arkitektur bygget mer enn 200 år siden. Du kan vanligvis finne blomster, blader og påfugler.

Legg igjen en kommentar